Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Bisque de crevettes

Aantal personen: 4

Ingrediënten

2.5 lt. garnalenbouillon
80 gr. boter
100 gr. bloem
3 dl.. koksroom
2 cl. cognac
150 gr. garnalen
cayennepeper
zout

Bereiden

Voorbereidingen:
1.Bereid een garnalen bouillon.

2.Bereid een blanke roux van de boter en de bloem.

Bereidingswijze:

3.Giet al kloppende de hete garnalenbouillon op de koude roux.

4.Kook het drie minuten door.

5.Voeg de room en de cognac toe en laat het even meekoken.

6.Maak op smaak met de cayennepeper en zout.

7.Garneer de soep af met de garnalen.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Salade met gerookte eendenborst en gebakken paddestoelen
Gemarineerde asperges met garnalen
3x Meloen
spaanse gevulde aubergines
Tortelini van asperges met percorinosaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes